17 maart 2017

Handleiding Sock Puppets

Deze app vind je in de Appstore: er is een gratis versie en een betaalde versie.
In de gratis versie heb je een opnametijd van 30 seconden. Dat is langer dan je denkt en leuk om mee te experimenteren. In de betaalde versie is de opnametijd langer en zijn er meer toepassingen. 

Hoe? 
Open met new om een fimpje te maken. Bij instellingen kun je stemmetjes uitproberen en vastleggen. Vervolgens kies je karakters (poppen), achtergrond en verschillende voorwerpen uit. Deze stappen sluit je steeds af met next en uiteindelijk kom je vanzelf in het opnamescherm.

De rode knop linksboven is de opnameknop en nadat je gestart bent verandert dit in een stopknop. Zowel bewegingen op het scherm als jouw geluid worden opgenomen.
Als je meerdere poppen hebt geselecteerd dan zie je dat er bij één van hen een pijl boven het hoofd staat. Door aanraking met je vinger wordt deze pop geactiveerd en als je praat playbackt de pop jouw woorden. 
Gebruik knijpbewegingen om de poppen groter of kleiner te maken. Aardig is dat ook de voorwerpen verplaatst kunnen worden.

Tik bovenaan op het vierkant om de opname te stoppen. Daarna speelt het filmpje vanzelf af. Als je tevreden bent kun je het filmpje opslaan of direct naar youtube uploaden.

Je opgeslagen filmpjes vind je terug in het beginscherm onder open. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten